Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace vysavače bez paragonu

Od: janabara* odpovědí: 10 změna:

dobrý den, mám dárek od ježíška bez paragoniu a přestal jít. v nejbližší prodejně, kde jej mají, mi poradili placenou opravu. raději bych ale záruční. že je věc zcela nová je evidentní. hilfe :D děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Zakon uznava zarucni opravu i bez paragonu. I za pritomnosti svedka.

Prodejna kde vam ten vysavac prodali, musi mit doklad a mel by tam byt nekdo,kdo ho vyhleda. Je to otazka par minut.

doplněno 04.01.13 16:51:

S tou mou prvni vetou sem asi trochu ujel... Kazdopadne doklad vam kazdy ochotny prodejce vystavi znovu... Na tu zaruku jeste mrknu.

janabara*
hodnocení

já ale fakt nevím kde ho ( a kdo ) koupil

ladaadal*
hodnocení

2x

Pro reklamaci je nutné mít paragon o koupi, nikdo není povinen cokoli dohledávat a v případě navyplnění výrobního čísla to dost dobře ani nelze. Jani, prostě se domluv s "Jéžíškem", aby to reklamoval za tebe, nebo ti svěřil paragon. V prvém případě bude smutný, že se ti to rozbilo, ve druhém, že ses dozvěděla cenu, ale bohužel to asi jinak nepůjde.

janabara*
hodnocení

díky moc, ale já opravdu dárce neznám :( na jednu stranu krásné ... ale Děkuju moc, zkusím tu servisní pomoc .)

hop®
hodnocení

0x

Bez paragonu těžko záruku uznají, zkuste napsat Ježíškovi o paragon! ;)

janabara*
hodnocení

toho jsem se bála

olaf71*
hodnocení

0x

a copak je to za vysavač? třeba ZL seženeme

janabara*
hodnocení

ecovacs deepo d 54 :) to zní krásně

olaf71*

tak na tuhle krasotinku neseženu ani nic *smich*

hodnocení

0x

Pro záruční opravu je nutné prokázat nákup (kde a kdy). Nemusí to být paragon, lze to prokázat jakkoliv, třeba i tou svědeckou výpovědí, ale kde nic není, ani čert nebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]