Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Pracuji v oboru elektrikář. Chtěl jsem se zeptat kdo máte zkušenosti s měřícíma přístroji UNI-T? Chtěl jsem si torchu vybavit svoje nářadí..mám klasickou zkoušečku. Tak přemýšlím zda si mám koupit měřič proudových chrániču a nebo měřič izolačního stavu. Kdo pracujete v oborou a něco mi doporučíte? Přítelkyně mi chce něco koupit k narozeninám..tak přemýšlím co by se mi mohlo hodit..
Děkuji za radu
Užitečný by mohl být i přístroj na měření odporu ochranného vodiče (pokud se častěji zabýváte spotřebiči než samotnou sítí) - závady zde bývají častěji než v izolaci, popř. i na měření unikajícího proudu.
UNI-T mám multimetr (M890), po více jak 10 letech (slabšího) provozu už na něm trochu "kecá"teploměr, takže kvalita asi běžná.
doplněno 28.04.11 22:22:Jestli je na koupi dostatek peněz, tak bych volil třeba: vltava2000.cz/... , je sice dražší ale nářadí dělá mistra...
a jaký přístroj zančku mi doporučíte..rád si nechám poradit..a dělám spíš elektroinstalace v domkách..atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.