Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu - pro příjem TV signálu mám satelitní komplet od UPC. Ráda bych měla možnost nahrávání pořadů, ale nechce se mi využívat jejich "výhodné" nabídky... Poradí někdo naprostému laikovi, co mohu připojit k jejich satelitu? Jediné, co vidím je, že konvertor je připojen k satelitu koaxiálem s koncovkou se závitem a s TV pak propojen scart kabelem (ale to je asi standard). Mám normální cca 6 let starou televizi, žádnou LED, LCD nebo plazmu.
Netuším, zda má UPC nějaké extra kódování (a zda u satelitu vůbec něco takového existuje) a tedy lze použít jiný přístroj než jejich.
Ideální by byl přístroj, který by měl konektor USB pro použití externího disku jako zdroje i úložiště dat.
Existuje něco takového nebo si musím zároveň pořídit i novou TV, abych mohla filmy přehrávat z externího disku?
Děkuji moc, Hanka
Pokud chcete nahrávat na video, stačí propojit tv s videem, ale budete moct nahrávat jen to, co na tv právě běží. Pokud máte rekordér a nemá satelitní tuner, v podstatě platí to samé. Samozřejmě za peníze v praze dům, upc vámmůže dát dražší a vylepšený přístroj s HDD, ale za pronájem. Pokud máte na přístroji usb, tak zkuste se poptat přímo na upc, jestli podporuje nahrávání na ext. disk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.