Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém. Mám tarif mých5 od T-mobile. Měla jsem tu aplikaci nainstalovanou na svým mobilu Samsung U900 soul, jenomže jsem ho včera utopila a teď mám Nokii 6300. Simka mi normálně funguje, ale neměla jsem na ní uložený žádný kontakty. Vše jsem měla v samsungu, který se rozbil. A já teď nevím, jak tu aplikaci mám dát do tý Nokie. Jde to vůbec, když to mám aktivovaný na samsung, jde to aktivovat jestě na tu nokii? Já teď totiž píšu na ty kontakty, co jsem měla v mých pět normálně za 1kč a né za darmo ... :/
mých pět moc neznám, ale myslím, že to nebude otázka telefonu, ale Vaším simky a operátora, který Vám umožňuje volat na 5 čísel ve výhodném nebo jiném tarifu. odp. mělo by to jít v pohodě. Telefonem to spíše nebude omezeno, jinak by to přeci operátor nemohl nabízet všem, ale jen lidem co mají určitý typ telefonu, a to jistě tušíte že je nelogické.
Mých pět primárně není aplikace, ale tarif; důležité je vědět, které kontakty mezi mých pět patří. Pokud si to nepamatujete, (což asi si pamatujete), nebo máte jiné nejasnosti, zavolejte (z té Nokie) na bezplatnou linku 4603, je tam automat, ale když vyčkáte, nakonec se dostanete na člověka a všechno vám tam vysvětlí. Jinak na ty kontakty stále voláte zadarmo, prostě je máte nastaveny. (Není to tarif síť-nesíť, že? Tam dělali nějaké restrikce.)
Ona ta aplikace slouží právě jen na nastavení těch kontaktů, ty zůstávají "zapsané"u operátora. Ovládat se to dá ale i přes internet nebo pomocí SMS (viz dále). Nevím jestli jste nežila v omylu - ceník uvádí cenu SMS 1,50/3,50 (Mých5/ostatní)
podrobnosti zde: t-mobile.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.