Nejste přihlášen/a.
Mam satelit mascom a kartu cs link, když jsem dnes přepnul na stv3, psalo to že program neni k dispozici kvuli geografickému stínění. Tento program mi do dnes šel normálně, ostatní slovenské jdou bez problému. V čem je tedy problém?
specialone , Nevím jestli kvůli hokeji, včera jsem koukal na STV3 na hokej normálně (SkyLink), ale dnes se jeli se motorky v Estorilu. Tak možná bylo kodováno jako u F1. (na program vysílání jsem nekoukal)
doplněno 01.05.11 17:33:Hokej normálně teď sleduji dávají Rusko - Slovinsko (momentálně 1:1) takže hokejem to fakt asi nebude. Jak jsem psal nekoukal jsem jesli ty "mašiny" dnes vysilali. Přišel jsem domu pzději, tak nevím. ale teď to jde OK
Ha to jsem nevěděl, počkáme až dojedou motorky a uvidíme no. Ale hokejem to asi nebude, ten jsem tam včera viděl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.