Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit - geografické stínění

Od: specialone odpovědí: 7 změna:

Mam satelit mascom a kartu cs link, když jsem dnes přepnul na stv3, psalo to že program neni k dispozici kvuli geografickému stínění. Tento program mi do dnes šel normálně, ostatní slovenské jdou bez problému. V čem je tedy problém?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám stejný problém. Domnívám se, že uživatelům, kteří mají kartu zaregistrovanou v ČR, nepůjde signál po dobu MS v hokeji. Na stránkách cslink se píše: Program STV3 je zařazen do neplacené nabídky. Dle legislativy je ho možné přijímat ve Slovenské republice. Takže na to asi mají právo.

ar*
hodnocení

0x

specialone , Nevím jestli kvůli hokeji, včera jsem koukal na STV3 na hokej normálně (SkyLink), ale dnes se jeli se motorky v Estorilu. Tak možná bylo kodováno jako u F1. (na program vysílání jsem nekoukal)

doplněno 01.05.11 17:33:

Hokej normálně teď sleduji dávají Rusko - Slovinsko (momentálně 1:1) takže hokejem to fakt asi nebude. Jak jsem psal nekoukal jsem jesli ty "mašiny" dnes vysilali. Přišel jsem domu pzději, tak nevím. ale teď to jde OK

specialone
hodnocení

Ha to jsem nevěděl, počkáme až dojedou motorky a uvidíme no. Ale hokejem to asi nebude, ten jsem tam včera viděl

specialone
hodnocení

no jo... jenže na stv3 motorky ani nedávali... tak čim tooo? *ee*

Na www.parabola je na toto téma diskuse a jeden divák píše, že se ptal operátorky a ta mu sdělila, že je to opatření související s MS v hokeji.

hodnocení

0x

Jak jsem předpokládal - MS v hokeji skončilo a CsLink už opět přenáší program STV 3 i na území ČR.

hodnocení

0x

STV 3 definitivně skončí 30. 6. 2011 denniksport.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]