Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ví někdo zda už dnes začal vysílat MUX2 z vysílače OV-Hošťálkovice?
Zdravím.
Já to ráno zapnul a všechny programy z mux 2 byly bez signálu.To znamená,že z Hladnova-ze kterého si myslím,že jsem to příjmal už nevysílají.Tak jsem to automatick během cca 2 minut přeladil a jedou všechny,takže vypadá že Hoštálkovice jedou.A celkově jsem si polepšil,protože intenzitu signálu mám u Barandova a spol cca 90% a předtím to bylo ohodně méně.Nicméně to ráno ještě někdy ,,kostičkovatělo,,. Asi to ti kluci ušatí ještě ladí.
PS: a přibyl mi tam ještě nějaký program LTV,ale ten měl intenzitu cca 16% a ztrácel se.
LTV? Není to Love? To je teď v DVB-T novinka. Každopádně nejjednodušší řešení je vždycky zkusit automatické vyhledání. Ale jinak jsem tedy úplně odjinud, takže víc k tomu nemůžu říct.
Šmarjá, ona už odpadla i TV Public! Mno, tak to vám tedy gratuluju, že máte aspoň místní náhradu. Ale stejně mě víc štve odpadnutí Z1, i když čistě zpravodajská stanice samozřejmě neměla šanci si na sebe vydělat, to se dalo čekat. Nu co už, snad se objeví nějaké hodnotné náhrady časem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.