Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T Ostrava Hošťálkovice 1.kvě 2011 MUX 2?

Od: ytrewq odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ví někdo zda už dnes začal vysílat MUX2 z vysílače OV-Hošťálkovice?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

2x

Zdravím.

Já to ráno zapnul a všechny programy z mux 2 byly bez signálu.To znamená,že z Hladnova-ze kterého si myslím,že jsem to příjmal už nevysílají.Tak jsem to automatick během cca 2 minut přeladil a jedou všechny,takže vypadá že Hoštálkovice jedou.A celkově jsem si polepšil,protože intenzitu signálu mám u Barandova a spol cca 90% a předtím to bylo ohodně méně.Nicméně to ráno ještě někdy ,,kostičkovatělo,,. Asi to ti kluci ušatí ještě ladí.

PS: a přibyl mi tam ještě nějaký program LTV,ale ten měl intenzitu cca 16% a ztrácel se.

naihonn*

LTV? Není to Love? To je teď v DVB-T novinka. Každopádně nejjednodušší řešení je vždycky zkusit automatické vyhledání. Ale jinak jsem tedy úplně odjinud, takže víc k tomu nemůžu říct. :)

luck*
naihonn*

Šmarjá, ona už odpadla i TV Public! Mno, tak to vám tedy gratuluju, že máte aspoň místní náhradu. Ale stejně mě víc štve odpadnutí Z1, i když čistě zpravodajská stanice samozřejmě neměla šanci si na sebe vydělat, to se dalo čekat. Nu co už, snad se objeví nějaké hodnotné náhrady časem.

ytrewq
hodnocení

Díky za tip, taková událost na Ostravsku, tak jsem čekal, že se dočtu něco víc na Internetu, a nic... Dlouho se o přepnutí hádali, zda 1.4. ano nebo nebo ne, že prej to mělo kolidovat s Lysou horou. Tak já si tedy už ten reciever dvb-t tedy půjdu koupit...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejjednodušší je zkusit ho naladit.

aze
hodnocení

0x

Programy MUX2 z Hošťálkovic jedou od půlnoci v pohodě. Tedy alespoň v Opavě... Konečně!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]