Nejste přihlášen/a.
Čau lidi,
kdo dělal s RPi nějaký projekt a byl by ochoten se podělit s ostatníma?
Já mám web server s FTP + torrent ale chtěl bych si vyzkoušet ty GPIO vývody.
Bratr ho má jako multimediální centrum u neSMART TV a ještě doplnim, že ho napájí z malého solárního bloku A ted i zkoušel připojit DVB-S USB tuner + cardsharing a jinak má běžně všechny PC funkce. Já si počkám na tu další verzi, tam už to má být bez zbytečných komplikací a plnou podporou SSD disků
Jinak se dá snadno přetaktovat z 700MHz na 1000MHz ale nutno lepší vlastní chlazení.
jako MC jsem to taky zkoušel přes RaspbMC, ale víc mě láká třeba udělat domácí ovladání světel topení apod. na dálku přes http rozhraní.
Někde z práce se podívám jejda svítím v koupelně - šup zhasnu nebo ovládat alarm otevírat garáž apod.
Ten solární panel sehnal kde a za kolik? a kolik světla potřebuje na to aby to dodalo dostatečný proud?
doplněno 10.02.13 12:22:jo jo já vím nejsem začátečník ale ptám se pro to abych získal inspiraci na bakalářku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.