Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung D 600

Od: horalka* odpovědí: 5 změna:
K Vánocům jsem dostala fungl nový samsung D 600.Je super, až na nabíjení. Musím ho nabíjet jen vypnutý, protože po nabití v pohotovostním stavu mi nevydrží nabitý ani půl dne (i přes to, že baterka hlásí plné nabití). Dá se s tím něco dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

styx*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A při nabití ve vypnutém stavu vydrží výrobcem udávanou dobu?
horalka*
hodnocení

Předem děkuju za radu. Nabíjení ve vypnutém stavu trvá asi 2 hodiny a telefon pak při častém používání vydrží 4-5 dní. Pokud ho nabíjím v pohotovostním režimu, je doba nabíjení stejná, ale telefon bohužel nevydrží ani do rána. Omlouvám se, že píšu až po takové době, ale mám jen příležitostný přístup k netu. Děkuju ještě jednou. Měj se.

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Určitě dá, a to reklamovat u prodejce, poněvadž pokud jakkoliv do výrobku zasáhneš, ztratíš tím možnost uplatnění reklamace, případně výměnu zboží. Na průmyslové zboží je nyní záruční doba 24 měsíců.*stop*
To je, ale na baterie je pouze 6 měsíců. Tady není co řešit, vem ho k prodejci na reklamaci.
styx*
Souhlasím s reklamací bude to nejlepší řešení. Pokud je telefon zakoupen u mobilního operátora dal bych si pozor. Jednou jsem měl problém s mikrofonem u siemensu M65. Reklamoval jsem ho u T-mobile. Telefon odešel na expertýzu do autorizovaného servisu na diagnostiku ta trvala 30 dní. Pak mi informovali že můj telefon byl vystaven vodě a kvůli tomu se na to nevstahuje záruka. Závadu určili jako poruchu radiového systému. Oprava by stála 12000Kč. Tak jsem se na to vykašlal odnesl telefon do prvního servisu na mobili a řekl jsem že mám vadný mikrofon. Oprava trvala 15 minut a stála 200Kč!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]