Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka na nokii 6300

Od: dark* odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych se zeptat, proč jdou tak mizerně připojit sluchátka na zmiňovaný tip NOKIE a když se tam už připojí, tak trvá třeba den, až se přestane zobrazovat jejich simbol na displei, i když jsou už dávno vypojená.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Stačí vypnout mobil a symbol zmizí. Co chcete za ty prachy?! R.

dark*
hodnocení

Boužel to tak nejde. Vyndal jsem baterku a stejně to tam je.

marcani*

mne kdysi pomohlo pripojit skutecne sluchatka a odpojit je a vzpamatovalo se to, ale jestli to pomuze i Vam to netusim

dark*
hodnocení

Nic nepomáhá, takže to asi dám do opravy. Ale jinak diky za rady.

jarahosek*
hodnocení

0x

Ahoj,

zkus přehrát SW. To zvládneš naprosto sám na nokia.cz a v servisu ti s největší pravděpodobností napoprvé nic jiného stejně neudělají než že přehrají software:)

dark*
hodnocení

Uz jsem to udelal a nic.

jarahosek*

No, ještě mě napadlo, co se jednou stalo mě. Vylil jsem čaj na sůl, vnitřek byl suchý ale nateklo trochu do "dirky" na sluchátka. A pak to pořád ukazovalo, že jsou sluchátka zapojena:) Jiank už nevím, holt poslat do opravy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]