Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký čistící prostředek do myčky

Od: jarahosek* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem,

tak mě manželka přemluvila ke koupi myčky. A tak jsem se chtěl zeptat na vaše zkušenosti co se týče přípavku na mytí nádobí v myčce. Jakou značku používáte, s jakou máte dobré zkušenosti či naopak špatné.

Děkuji za každý názor...

Jára

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Zrovna včera si brácha ohromně chválil Jar. Takový ty mini pytlíčky. *frajer*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Už léta Calgonit, jakékoli tablety All in one, v poslední době se jeví celkem schopně Jar. Dříve špatná zkušenost se Somat, jak je na tom Somat teď nevím, už jsme ho nepoužívali.

stirecek*
hodnocení

0x

Zkuste tablety DenKmit z drogerie DM. Jsou nejlevnější a nejlepší. Balení 60tablet za 99Kč. Prodávají i prášek 2Kg za 109Kč, ten vyjde ještě levněj. Teď ho máme doma a je taky super. Výsledek úplně stejný než mnohem dražší přípravky.

ondrask

taky je používáme a jsou velmi dobré

rv*
hodnocení

0x

Zpočátku jsme zkoušeli několik druhů, teď používáme obyčejné z Lidlu - nějaké tablet 3v1, je to pohodlnější. Je-li pro vás cena důkazem, že prostředek je kvalitní, kupujte ty drahé.

hodnocení

0x

Já jen vzkážu že gelové sračky zašpiní 90% myček a vyčistit to moc nejde...a pokud myčka nemá od výrobce psáno jak užívat tablety a Vy je tam stejně budete sypat...ale mě osobně je to šumák..

marcani*
hodnocení

0x

Rodice používají tesco prášek na mytí do myček a jsou také spokojení a nedají na nej dopustit.

krkovicka*
hodnocení

0x
Somat tablety a jednou do měsíce sypu sůl,nejlepší krystalky,ne prášková sůl-ani nevím proč-snad,že se déle rozpouští.Chci ale zkusit Jar tablety ale stále mě odrazuje cena.Jsem spokojená s tablety.Prášek,pokuď je ve větším balení,ztrácí po otevření na kvalitě.GALGON je taky dobrý,jen,že dělali test na Čt1 v bílých ovcích a úplně propadl co se týče leptání,mytí a leštění.Naopak Somat zvítězil,proto jsme k němu přešli...Už jsme se tady o tom v jedné otázce bavili.Někdo doporučuje i trochu octa,k praní nádobí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]