Pokud ti jde o zapojeni coaxialniho kabelu, tak bych to udelal nasledovně, do videa bych privedl hlavni ktery vede z anteny a na vystup bych dal rozbocovac, meli by ho mit v elektru - stoji par korun, a rozved je do televizí . Moh by ale nastat problem s kvalitou signalu, protoze urcite dojde k nejakemu odrazu signalu a jeho shorseni.
Jo přesně tak...jednu bednu propojíš potom přes scart a druhou pokud jetřeba v jinym pokoji tak proscenuješ kanály a naladíš si na ni video...takhle to tu máme
styx*
Já bych tedy použil scart. Kvalita koaxialního kabelu neni nejlepší. Když jsem navíc spojil svoje video koaxialním kabelem nešel mi zvuk stereo ale jen mono . Do videa bych dal rozbočovač a natáhl scart ke každé televizi. Rozdvojku by si měl dostat bez problémů v elektru.
kibiky*
No,já mám dotáhlý koaxial skoro až k videu,takže to udělám přes tu rozdvojku a koaxiál. Díky všem
Jo ale to by musely být obě telky u sebe (proč?),nebo bys chtěl tahat scart kabel mezi pokojema? Ano je pravda že nevim jak to myslel tazatel,jen reaguji na tu rozdvojku... Když jsme zapojovaly dvd recordér tak jsme přemýšleli o dlouhym scartu a zjištění že to vyjde téměř stejně jako levný dvd přehrávač sencor zajistilo koupi raději druhého přehrávače
styx*
Reagoval jsem na gowronovu odpověd a ty jsi mě předběhl, takže jsem neviděl co jsi napsal. A jinak máš pravdu já to nezpochybňuju v té chvíli mi nenapadlo jak daleko to asi potáhne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.