Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvě TV,jedno video

Od: kibiky* odpovědí: 8 změna:
Mohl by mi prosím někdo poradit jak mám zapojit dvě televize na jedno video?
Video mám Panasonic NV-FJ622
Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud ti jde o zapojeni coaxialniho kabelu, tak bych to udelal nasledovně, do videa bych privedl hlavni ktery vede z anteny a na vystup bych dal rozbocovac, meli by ho mit v elektru - stoji par korun, a rozved je do televizí .
Moh by ale nastat problem s kvalitou signalu, protoze urcite dojde k nejakemu odrazu signalu a jeho shorseni.
Jo přesně tak...jednu bednu propojíš potom přes scart a druhou pokud jetřeba v jinym pokoji tak proscenuješ kanály a naladíš si na ni video...takhle to tu máme *smich*
styx*
Já bych tedy použil scart. Kvalita koaxialního kabelu neni nejlepší. Když jsem navíc spojil svoje video koaxialním kabelem nešel mi zvuk stereo ale jen mono :( . Do videa bych dal rozbočovač a natáhl scart ke každé televizi. Rozdvojku by si měl dostat bez problémů v elektru.
kibiky*
hodnocení

No,já mám dotáhlý koaxial skoro až k videu,takže to udělám přes tu rozdvojku a koaxiál.
Díky všem
Jo ale to by musely být obě telky u sebe (proč?),nebo bys chtěl tahat scart kabel mezi pokojema? Ano je pravda že nevim jak to myslel tazatel,jen reaguji na tu rozdvojku...
Když jsme zapojovaly dvd recordér tak jsme přemýšleli o dlouhym scartu a zjištění že to vyjde téměř stejně jako levný dvd přehrávač sencor zajistilo koupi raději druhého přehrávače *smich*
styx*
Reagoval jsem na gowronovu odpověd a ty jsi mě předběhl, takže jsem neviděl co jsi napsal. A jinak máš pravdu já to nezpochybňuju v té chvíli mi nenapadlo jak daleko to asi potáhne...
Jo promiň,nevšiml jsem si té prodlevy...nicméně jsem tě chtěl malinko zkrotit s tim scartem *smich* neber mě vážně *smich**smich*
kibiky*
hodnocení

Ne,ja to myslel tak že zásuvka na anténu je skoro u videa(asi dva metry),takže to bude jednodušsí přes koaxial.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]