Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pripojeni ex.hdd k LG 50pk350

Od: kura01 odpovědí: 8 změna:

dobry den.chchi se zeptat jestli tv lg 50pk350 zvladne ex.hdd 1TB 2,5" nebo musi byt 3,5".mate nekdo zkusenost?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To, jestli je 2.5" nebo 3.5" je až to poslední (pokud se použije napájecí adaptér) . Důležité je, s jakým souborovým formátem a s jak velkým diskem (diskovým oddílem) dokáže televize pracovat. Toto by mělo být uvedeno v manuálu k televizi.

kura01
hodnocení

takze musi mit napajeci adapter?a nevim s cim dokaze LG 50pk350 pracovat.jak zjisti jestli musi mit ext.hdd napajeni?

Každý 3.5" externí disk musí mít přídavné napájení. U 2.5" je napájení řešené skrze USB port. Některé disky mají ještě na kabelu jeden konektor pro "posílení" napájení.

kura01
hodnocení

pro spider:rozdil mezi 2,5" a 3,5"vim.jde mi o to jestli ma tv(lg 50pk350)utahne disk bez napajeni tedy 2,5" 1TG.dekuju.

Disky 2,5" mají většinou kabel do dvou USB - jedno datové a napájecí a druhé USB jenom napájecí. Je to z toho důvodu že standartní USB má zatížitelnost O,5A a 2,5" disk má spotřebu malinko větší. U počítače jsem zatím nikdy neměl problém s napájením a vždy to utáhlo jedno USB. U ostatních zařízení jako TV nebo STB s HDD jsem musel napájení podpořit 5 V adaptérem.

kura01
hodnocení

takze bude lepsi koupit hdd s napajenim.ma tv ma pouze jedno USB.takze o posileni napajeni nemuze byt rec.uvazuju spravne?

Ideální je koupit externí 3,5" HDD výjde laciněji a je i z napaječem.

hodnocení

0x

to se právě musí vyzkoušet přímo, nekterá zařízení v pohodě 2.5 disk utáhnou bez přídavného napájení některá nemusí pracovat správně. Mám DISK Samsung2.5" a s Setobboxem spolupracuje bez přídav. napájení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]