Nejste přihlášen/a.
Hezký večer.Do telefonu si chci koupit Resco contact manager.Vyzkoušel jsem si ho v trial verzi ale po 14dnech už je nefunkční.Protože cena na resco.net není tak velká 9.50 dolaru tak si ho chci koupit.Ale mám problém.PayPal nemám a zřizovat si ho jen kvůli tomu se mi nechce.Jiná platba než v dolarech tam asi není možná.Jak to mám udělat aby jsem to mohl zaplatit v českých korunách.Jde to udělat?
Dobrý den,
zřízení paypal účtu je otázka pár minut (při troše znalosti angličtiny) přidání platební karty do paypalu je otázka také chvilky a pak už jen pohodlně platíte a to v jakékoliv měně - paypal přepočítá částku na vaši hlavní měnu, tedy Kč a z karty strhne částku v korunách.
V dolarech by se Vám částka strhla v případě, že by jste nějaké měl přímo na tom paypal účtu.
Nějaké informace jsou zde:
Pokud by jste nechtěl přidávat do paypalu svoji platební kartu, budete muset někoho požádat, aby Vám tam nějaké peníze poslal.
Tak teď jsem zmaten.Ano moje karty maxkarta(i další z poštovní spořitelny)můžou platit na internetu.Ale návody na paypal mluví o embosované.Tak fakt nevím.Dojdu se zeptat na PS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.