Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pay Pal jak na něj

Od: petula00* odpovědí: 9 změna:

Hezký večer.Do telefonu si chci koupit Resco contact manager.Vyzkoušel jsem si ho v trial verzi ale po 14dnech už je nefunkční.Protože cena na resco.net není tak velká 9.50 dolaru tak si ho chci koupit.Ale mám problém.PayPal nemám a zřizovat si ho jen kvůli tomu se mi nechce.Jiná platba než v dolarech tam asi není možná.Jak to mám udělat aby jsem to mohl zaplatit v českých korunách.Jde to udělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

2x

Zřízeni payaplu trvá 10 minut pak si tampošleš peníze třeba přez někoho a hotovo. Odkad seš snad by to šlo zařídit.

petula00*
hodnocení

No zkusím si ho založit.Ale až v týdnu.Jinak jsem z Budějc.Dík za odpověď.

juldab*

Kdybys byl z Prahy tak bych to zaplatil a ty bys mě to dal ale tkakhle to je na houby. Poslal jsem ti Zprávu

drich*
hodnocení

2x

Dobrý den,

zřízení paypal účtu je otázka pár minut (při troše znalosti angličtiny) přidání platební karty do paypalu je otázka také chvilky a pak už jen pohodlně platíte a to v jakékoliv měně - paypal přepočítá částku na vaši hlavní měnu, tedy Kč a z karty strhne částku v korunách.

V dolarech by se Vám částka strhla v případě, že by jste nějaké měl přímo na tom paypal účtu.

Nějaké informace jsou zde:

paypalcz.cz/...

Pokud by jste nechtěl přidávat do paypalu svoji platební kartu, budete muset někoho požádat, aby Vám tam nějaké peníze poslal.

petula00*
hodnocení

Děkuji všem odpovídajícím.Karty mám ale žádná zatím není embasovaná.Zařídím.

ptakloskutak
Embosovana neni nutnosti, jen musi karta umet internetove platby.
petula00*
hodnocení

Tak teď jsem zmaten.Ano moje karty maxkarta(i další z poštovní spořitelny)můžou platit na internetu.Ale návody na paypal mluví o embosované.Tak fakt nevím.Dojdu se zeptat na PS.

juldab*

Embosovana byt nemusí sam ji taky nemám poslal jsem ti soukromou zprávu

drich*

Emboska není nutná, stačí jakákoliv karta u které jsou povolené internetové transakce a správně nastavený limit.

(u některých bank lze měnit přímo v el. bankovnictví)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]