Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl jsem aktualizovat Iphon na aktuální verzy 4.2.1 - úspěšné...jak překvapivé..) Potom jsem udělal JB podle návodu na: mujiphone.com/... - na první tři pokusy se nepovedlo...://...Napočtvrté ano ale něco se asi pokazilo...ne asi ale určitě pač nechytám signál. Telefon jsem připojil k pc - windows 7 proffesional. Zapnul iTunes. Zadal restore a v provedl. Ke konci restoru to po mě chce abych připojil iPhon k pc a zapl iTunes - udělal ale iPhon nereáguje..://...
V iTunes mi to píše že mám zamklou SIM kartu...ale tu jsem odemkl jak to mám připojit k pc a zapnout iTunes...Následně mi to napíše to samé jen ve zkrácené verzi...://
Nevíte někdo jak na to?...byl bych moc vděčen..:DD
Dělat to znova a znova s bezpinovou simkou..celosvětově je zaznaménáno že JB dělany na MACu má mnohem méně problémů než windows verze..annebo se na to vykašlat a hotovo..je mnohem více a lepších webů neež tento..
Tady je malej výřez.
doplněno 23.04.11 22:11:macblog.sk a jablickar.cz superapple.cz iphonemania.cz maler.cz mujmac.cz letemsvetemapplem.cz... doporučím hodit na jejich weby i rss nicméně tam u nich toho najdeš víc než dost... včetně recenzí na apple cover.. + čti diskuze pod články je to úžasný zdroj novinek a záporů..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.