Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zahlédla jsem tu stejný dotaz na jiný typ telefonu, tak zkouším štěstí také. Nikde nemohu zjistit kod k mému telefonu Samsung E2152, ani v prodejně kde jsem jej nový koupila. Z internetových stránek Samsung stále neodpovídají a mně by se kod docela hodil. Nevíte někdo? Už jsem zkoušela několik verzí, které většinou bývají - bez uspěchu. díky
Čtyři nebo osm nul /0000/ /00000000/ nebo 12345 jste zkoušela?
Jinak můžete zkusit zadat *2767*3855# nebo *2767*2878# Po zadání jednoho z předchozích čísel vlevo by se měl kód změnit na 0000.
bohužel nic, zkoušela jsem opakovat všechna čísla v různém počtu, ani nuly tam nesedí. A bohužel hvězdičky mi tel při kodu nepíše Jde mi jen o zprovoznění počítače minut hovoru, takže nic akutního, ale hodilo by se to.
Ty čísla s hvězdičkou a křížky musíte zadat na ploše telefonu. To znamená ze všeho vyskákat a jakoby zavolat na to číslo.
Povedlo se, děkuji moc.. jen jste nenapsala, že mi to restartuje mobil, takže jsem přišla o fotky a vlasní melodie (jako volání mé dcerky "táta" když jí byl rok a půl, což mě mrzí) , které nemám nikde zálohované (( Moje hloupost. Přeji hezky večer..
Jestli to bylo na paměťové kartě, tak ji hoďte do počítače a stáhněte a nainstalujte si program recuva, který se to pokusí obnovit.
To se omlouvám, nevěděl jsem co to bude mít za následek.
Jinak nejsem holka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.