Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní kod Samsung E2152

Od: zuzabast* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zahlédla jsem tu stejný dotaz na jiný typ telefonu, tak zkouším štěstí také. Nikde nemohu zjistit kod k mému telefonu Samsung E2152, ani v prodejně kde jsem jej nový koupila. Z internetových stránek Samsung stále neodpovídají a mně by se kod docela hodil. Nevíte někdo? Už jsem zkoušela několik verzí, které většinou bývají - bez uspěchu. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Čtyři nebo osm nul /0000/ /00000000/ nebo 12345 jste zkoušela?

Jinak můžete zkusit zadat *2767*3855# nebo *2767*2878# Po zadání jednoho z předchozích čísel vlevo by se měl kód změnit na 0000.

zuzabast*
hodnocení

bohužel nic, zkoušela jsem opakovat všechna čísla v různém počtu, ani nuly tam nesedí. A bohužel hvězdičky mi tel při kodu nepíše :( Jde mi jen o zprovoznění počítače minut hovoru, takže nic akutního, ale hodilo by se to.

bena*

Ty čísla s hvězdičkou a křížky musíte zadat na ploše telefonu. To znamená ze všeho vyskákat a jakoby zavolat na to číslo.

zuzabast*
hodnocení

Povedlo se, děkuji moc.. jen jste nenapsala, že mi to restartuje mobil, takže jsem přišla o fotky a vlasní melodie (jako volání mé dcerky "táta" když jí byl rok a půl, což mě mrzí) , které nemám nikde zálohované :((( Moje hloupost. Přeji hezky večer..

bena*

Jestli to bylo na paměťové kartě, tak ji hoďte do počítače a stáhněte a nainstalujte si program recuva, který se to pokusí obnovit.

To se omlouvám, nevěděl jsem co to bude mít za následek.

Jinak nejsem holka ;)

zuzabast*
hodnocení

Jé tak to se omlouvám :) Měla jsem je v mobilu.. takže mám smůlu. Ale děkuji za ten kod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]