Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém u telefonu Nokia N95 - když mi někdo volá nebo já volám, tak mě všichni slyší ale já neslyším nikoho, musím to dát do reproduktoru a pak to jde ale to není moc soukromé Myslíte že bude stačit jen výměna membrány s mikrofonem? Díky za rady.
tady je zase někdo chytrej jak rádio a odpovídá od pasu jen to hučí Nokia N95 za pár kaček? No myslím, že by se to mohlo vyplatit, výměna reproduktorku není zase tak příšerná operace a ani součástka není nákladná.
Tady zase někdo čte mezi řádky a potřebuje se vyřvat.NEPSAL jsem konkrétní značku.A taky snad není N95 tak stará aby neměla záruku,né! Značku máš BMX ale chování řeznického psa.Tak si to laskavě pro svý děcka.
doplněno 23.04.11 01:32:Dávat souhlas na takovou odpověď mi připadá jako škodolibost
des:
konkrétní značku psala tazatelka a pochybuju, že kvůli poruše reproduktorku jej vymění za zapárkačkový mobil
Tady jakoby někomu tekly nervíky
Jen upřesním: mikrofon je to do čeho mluvíme (jak říkal Luděk Sobota: mikrofon, protože MY do toho "KROFEME" - tedy kecáme ), pokud byste tedy měla vadný mikrofon, neslyšeli by ostatní Vás. Sluchátko je to z čeho nasloucháte, pokud tedy Vy neslyšíte, máte vadné právě sluchátko. V tom lepším případě - v tom horším může být také vadná nějaká součástka, která signál do sluchátka vede...
Nicméně Bmbx dal rozumnou odpověď i odkaz už přede mnou!
tož nehádejte se kvůli mému blbému dotazu ... mě šlo opravdu jen o to, poradit, co konkrétně vyměnit. Vyměnila jsem si už foťáček co nešel a mobil šlape jako nový, na co kupovat jiný. Jen nevím co konkrétně dokoupit, myslíte že třeba tohle?
a je to vlastně teda mikrofon nebo reproduktor, mám v tom jaksi zmatek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.