Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOKIA 6303 NAVIGACE

Od: jiri82* odpovědí: 1 změna:

Před nedávnem jsem si zakoupil celoroční licenci za cca 300kč na navigaci v mobilu Nokia 6303, kterou využívám ve spojení s gps modulem ld-3w. Dočkal jsem se však nemilého překvapení v podobě neexistující dálnice D1 z Ostravy do Olomouce :( Kontaktoval jsem záka. podporu Nokia a bylo mi sděleno, že navigace není plnohodnotná a že mám svou stížnost adresovat firmě Navteq, aby aktualizovala mapové podklady. Strašně mě vytočilo, že něco tak nedokonalého můžou vůbec pustit do světa. Má někdo podobnou zkušenost? Navteq nemá české stránky a nechce se mi potit liebesbrief v angličtině

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Trošku nechápu,proč jste platil za navigaci do mobilu Nokia,když finský výrobce vloni v lednu rozhodl,že navigaci uvolní a od té doby je zdarma.

Ohledně mapových podkladů - Navteq nemá dobré pokrytí ČR, lepší je v tomto ohledu Teleatlas.

Já po té cestě jel ale už nevím,co mi to ukazovalo.Navíc to tam dobře znám,takže jsem měl telefon zapnutý jen pro špás.

Pokud je nějaká cesta či kruhový objezd nebo jakákoliv jiná úprava dokončena po vydání posledních map,musíte bohužel čekat,až vyjde nová aktualizace map. Jinou možností je používat jinou navigaci (Ndrive,Sygic,Garmin,Navigon).Všechny v Nokii fungují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]