Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SD karta 2GB je po formátu jen 1GB

Od: jeczny odpovědí: 6 změna:
Koupil jsem SD kartu (Kingston) a fungovala mi jako 2GB dobře. Pak jsem ovšem já hlupák kartu naformátoval, místo abych jen vymazal data a změnila se mi na 1GB. Poradíte prosím někdo, jak z ní udělám zase dvougigovku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkusil bych ji naformátovat ve čtečce, ne v nějakém zařízení.
jeczny
hodnocení

Díky, ale to jsem zkusil - nepomůže to.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jak ji vidíš ve správci zařízení? Tedy přesněji ve správě disků které najdeš ve správě počítače které je v nástrojích pro správu a to je zase v ovládacích panelech...fuj to jsem se zamotal *smich* já už fakt dnes magořim
Ale koukni jak ji tam vidíš,odeber ten oddíl a vytvoř ho na celou kartu
jeczny
hodnocení

Jo, ukazuje mi to dva oddíly, jeden je černej. Ale nějak nevím, co dál - píšeš odeber oddíl ... Ale to mi jaksi nejde. Můžeš mi to prosím ještě upřesnit? Dík
Odeber z té karty Primary partition (ta s modrám pruhem) a nechej vytvořit nový oddíl přes celou kartu. pokud se to nezdaří, můžeš odzkoušet zdrama dostupný Acronis Disk Director. Ten umí daleko více věcí.
černej neodebereš,ale na modrej klepni a dej odstranit,až bude všechno jako volné místo asi tedy černé tak na to klepni a dej vytvořit oddíl a zformátovat...jít to musí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]