Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás o radu chcem si kúpiť nabíjačku tužkových batérií AA, AAA len sa neviem rozhodnuť medzi klasickým a pulzným nabíjaním prosím teda o radu ktoré sú lepšie? Alebo oplatí sa mi kúpiť nabijačku s pulzným nabijaním? A ak v čom je lepšia od klasickej nabíjačky? vďaka fidel
Kľudne si kúp takú, o ktorej píše ladin.. je lepšia, ako "klasická", určite sa ti oplatí. Prečo, to si prečítaš práve v popise tej nabíjačky...
keď sa chceš trocha vyznať, skús si prečítať napr. paladix.cz/...
akurát som teraz niekde čítal že jej nevýhoda je v tom že nenabíja úplne vybité baterie a tie že treba dať do starej nabíjačky min.na 1minútu a potom do tej ktorú odporúčate tak neviem .
Já ji používám především na aku do foťáku a ještě se mi nestalo, že by něco nenabila. Pokud opravdu něco nenabije, ta je to pro mě známka toho, že to mám vyhodit a pořídit nové. Jinak na aku, na kterých moc nezáleží a které používám jenom jednou za čas, používám malou nabíječku do zásuvky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.