Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon A510

Od: fotball odpovědí: 1 změna:
Dobý den,mám dva rovy foták Canon A510 a neustále mám problém s životností aku. Používám Sanyo Ni-Mh AA 2500mAh a každý rok kupuji nové,protože jsou kapacitně úplně odrovnané.Už jsem toho přečetl o aku a způsobu nabíjení hodně a nevím si stím rady. Používám standartní rychlonabíječku Hama delta 2/4. Je normální ,že při signalizaci vybitý fotoaparát má jeden aku 0,95 V a druhý 1,25 V. Nezdá se mi ten rozdíl. Je možné že foták špatným vybíjením níčí aku?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Používám stejné baterie, problém s nimi nemám ani po třech letech. Pokles napětí v baterii je dost podivný, zkus baterie označit a po nabití proměřit. K dalšímu nabíjení baterie do nabíječky vlož na opačná místa. Stejné dvojí proměření proveď po vyjmutí z aparátu. Dělají to obě baterie nebo jen jedna?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]