Nejste přihlášen/a.
Jaký olej mám dolít do kompresoru ledničky? teče z toho nějaký čirý sajrajt ale protože se převrhnul, tak hodně ubylo a kompresůrku by bylo škoda.
pokud to chceš použít jako kompresor na vzduch, tak ono to stejně ten přebytečný "čirý sajrajt"stejně vystříká ven... na mazání toho mechanizmu vevnitř to, co tam zbyde, většinou stačí, a stejně to nepoužíváš denně...ten kompresor se maže tím sajrajtem, je to vlastně ta chladící směs, kterou prohání celým systémem chlazení... složení bylo různé, ale ty ho stejně nepotřebuješ vědět, když to chceš na vzduch... jen pozor, ten vzduch není čistý...
doplněno 19.04.11 17:05:magdon má pravdu, bylo to přimazávané olejem... více v dl.uk.fme.vutbr.cz/...
tam také najdeš i typ oleje, jaký by se mohl použít...
Nesouhlas. Mám kompresor z kedničky ze 60. let, kde byl jako médium čpavek (tím se kompresor rozhodně nemazal). Uvnitř je skutečně olej, ale o jeho kvalitě a druhu nevím nic. Zatím se mi ho nepodařilo vylít a ani z toho necáká, takže jsem se nezajímal. Myslím ale, že pro účely občasného použití na vzduch postačí jakýkoliv olej (nepříliš hustý). Radši bych ale nejdřív zkusil smíchat trochu toho stávajícího a nového někde mimo kompresor a koukat, co to udělá.
Taky si myslím že chladivo by už z principu mělo mít bod varu jinde... Koukal jsem po netu, tak se kompresory mažou snad skoro obyčejným motorovým olejem nebo jsou na to nějaký kvalitnější. Já na to prdím, na to abych si sem tam dofouknul kolo nebo expanzku tam asi doleju množství oleje co mám do auta - nejdřív zkusím smíchat abych zkusil co to vyvede.
díky všem za rady!
Neni treba. Oleje v kompresoru za normalniho stavu je dostatek. Ikdyz se vam kompresor prevrhne, tak porad je tam toho tolik, ze to na par let staci.
Jinak kazdy kompresor z lednicky ma olej. At je na cpavek, nebo nove chladiva. Zalezi ale jake presne chladivo v tom bylo, podle toho se doliva potrebny olej. Ale deje se to u velkych zarizeni, napriklad u chladiciho pultu. Ale protoze mate kompresor z lednicky...je to bezpredmete.
Ve starych kompresorech do lednicek, takovych tech vajickach byl pouzivan trafo olej, nevodivy, protoze motor je primo potopen v tom oleji a tim se maze i chladi zaroven, vubec to nema zadnou souvislost s chladici naplni.
Tak na to si odpovez sam, trosku se zamysli a pak se zeptej nekoho, kdo se trochu vyzna v chemickych a fyzikalnich vlastnostech maziv, v jejich slozeni a vyrobe.
Ono totiž nejde o vodivost oleje, ale o to aby svými vlastnostmi nerozrušil smaltovanou izolaci vinutí motoru .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.