Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepínání TV kanálů.

Od: brunecova® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu. Mám televizor LG, příjem je ze společné antény. Včera jsem dala automatické ladění kanálů. Vyhledalo mi to digitální a analogové stanice + radia. Při přepínání kanálů jsem zvolila číslo kanálu, nebo použila tlačítko nahoru nebo dolů. Při tomto použití šly kanály pěkně po sobě, nejdříve digitální , pak radio a nakonec analogové. Nyní mi to nefunguje. Nyní dám např. kanál č.1 a tam je možnost dig. Nova, radio a analog. stanice. Jak docílím toho, aby mi šly kanály opět přepínat tlačítkem nahoru nebo dolů? Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Nevím,zda analogové kanály ještě naladíš,já mám na televizoru v menu zvlášť nastavení analog a zvlášť volbu digi.TV.Pak teprve spustím ladění a v pásmech DIGI TV mi to vyhledá přítomné stanice.Na většině území jsou možné tři multiplexy.Na 1.MP jsou veřejnoprávní,TV1 a 2,24,4 .Na druhém MP je Nova,Nova cinema,Nova sport a Prima a Prima love a Cool.Na třetím MP bývají Brno a MetropolTV a další.

Ladění jde na většině ovladačů na kruhovém voliči anebo na strane proti ovladači hlasitosti.Podle menu lze přestavět a seřadit volbu jednotlivých stanic i radií tak,aby si nepřekážely.

JABRAKA

hodnocení

Když dám automatické ladění, tak vyhledá všechno. Když dám Další TV, tak to vyhledá pouze analog. Hledala jsem původně kanál Prima love, ale ten se nenaladil. Již mi to funguje, jako předtím. Díky.

des*
hodnocení

0x

Třeba by stačilo udělat znovu to stažení?

hodnocení

Zkoušela jsem to několikrát, ale nepomohlo to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]