Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní kod Nokia

Od: maka* odpovědí: 10 změna:

Kde seženu ten kod? Já se nemůžu nijak dostat do toho mobilu...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wazi*
hodnocení

0x
Zkusim na blind u nokie - zadejte "12345".

bena*
hodnocení

0x

Potřebuji vědět Váš IMEI, který zjistíte *#06#. Buďto mi ho pošlete přes email, nebo se zaregistrujte a pošlete mi ho přes vnitřní poštu anebo ho vložte sem.

maka*
hodnocení

ale já nemůžu vytukat nic jinnýho než číslice. hvězdičky a křížky to nepodporuje a zobrazí to nesprávný kod

bena*

Vyhoďte SIM kartu z toho telefonu a normálně zadejte to *#06# a uvidíte, že Vám to sériové číslo /IMEI/ zobrazí.

maka*
hodnocení

a nemůže se ten mobil zablokovat?

bena*

Proč by se měl zablokovat? Vytáhnete SIM kartu z něj, spustíte to, vyskočí na Vás hláška, že ať Vložíte SIM kartu. Vy ale ji zatím vkládat nebudete, ale namačkáte tam *#06# a tím se Vám zobrazí sériobé číslo IMEI, které buď sem napíšete, nebo mi ho pošlete emailem na honza.bencik@hotmail.com a já Vám ten bezpečnostní kód zjistím.

maka*
hodnocení

já bych potřeboval vědět jestli se totiž nezablokuje když už jsem zadal i pin kod

bena*

PIN i PUK kód je vázán na SIM kartu, ne na telefon. Takže tu SIM kartu vyndejte, zasuňte baterku do telefonu, spusťte ho a pak tam zadejte to *#06# a ukáže se Vám sériové číslo /IMEI/ ve formátu xxxxxxxxxxxxxxx a to buď sem napíšete, nebo mi ho pošlete na výše uvedený email nebo mi ho pošlete přes vnitřní poštu /to se ale musíte zaregistrovat/. To číslo IMEI je důležité, protože jinak nezjistím ten kód, který potřebujete vědět.

A hlavně ničeho se nebojte, je to bezpečné, zvlášť pokud mi číslo IMEI pošlete emailem.

maka*
hodnocení

tak jsem to nakonec zprovoznil ..děkuji za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]