Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DivX a titulky

Od: depejrak odpovědí: 15 změna:
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak zprovoznit titulky u DivX formátu při přehrávání na DVD přehrávači. Je to Panasonic asi tak 2 roky starej, nevím přesně tip (musel bych se doma mrknout). Musí být v nějakém spešl formátu, nebo nějak upravené. Díky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Opravdu vyčerpáavjící informace. Tak až se doma podíváš tak dej zase vědět. A přitom se mrkni rovnou do manuálu, jestli to tam náhodou není napsané.
depejrak
V manualu to bohužel neni a je to typ sa-ht845
Osobně bych to raději převedl na dvd...dvd přehrávače jsou vůbec na divx dost háklivé... hele podle tohoto: download.eternity.cz/... jsem v řešení problému našel že by snad ani titulky u divx neměl zobrazovat?
depejrak
už to mám...musel se na stránkách stáhnout firmware, kterej se nahrál do DVD přehrávače a světe div se ...DivX s titulkama maká:)
leos*
Zdarec, mím stejnej problém se stejným přehravačem.kdes ho stahl.Dík
potkan
prosim posli stranku kde si to stiahol diiiiiik
depejrak
hodnocení

čau, mrkni sem nexiaclub.com/... a je to i na stránkách panasonic.cz v sekci servis a podpora.
až to stáhneš a nahraješ, tak ty titulky se museji jmenovat stejně jak ten film.
na tom foru, jak sem dal ten první odkaz je toho o tom spousta..

neprox*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkus titulky pojmenovat naprosto přesně jako filmový soubor (asi .avi) mimo koncovky, tu nech tu titulkovou (.srt nebo .txt nebo .sub) mělo by to na 90% fungovat
leos*
dík,ale to jsem již zkoušel a nejde to.
styx*
Já bych se přikláněl k převodu jak psal maverick. Kamarád má také problémi u titulků v avi sice se zobrazí ale vydrží asi vteřinu a zmizí *smich*. A ten firmware co skusit stránky výrobce:)
Tak to je pak buď problém v těch titulkách (asi ne) a nebo což spíše si to neporadí se strukturou toho titulkového souboru a o to právě jde, DivX přehrávat na dvd přehrávači je pěkné ale musel bys pořád nahrávat novej firmware páč máš jiné struktury titulků,nové kodeky na video,zvuk atd, proto je úplně nejsnažší a univerzální hlavně převedení Divx do formátu dvd
To Styx: Výrobce na tento typ dlabe: www2.panasonic.com/...
bych řekl že je to něčeho podtyp :)
cvrky
Mam uplně stejný kino a titulky valí bez problémů.Akorát se musí jmenovat uplně stejně jak film, Ale pak šlapou .Jedou formáty srt,sub,txt i nějaký další. Pusti se film a titulky se zapinaji stejně jak u DVD.
alois*
chci se zeptat, jaký používáš software pro převod divx - dvd?
alois*
A není mi jasné, jak se do toho formátu DVD zamontují ty titulky, když jsou ve zvláštním souboru?
Tak programy jsou např Winavi, Vso.Convert x to DVD atd tyhle jsou placené,ale tuším někde tu je i free ale teď nevim jméno.
Jak se titulky přidávají? Jednoduše, u winavi je to tak že titulky se musí jmenovat stejně jako film, musí být ve stejné složce a musíš mít titulkovej kodek (vobsub), convert tomu je to myslim jedno a přidáváš si je ručo výběrem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]