Nejste přihlášen/a.
CHci přejít na digitální vysílání a přemýšlím nad základní nabídkou 39pr. za 150kč. nebo pořídit satelit a který. díky předem za radu.
Taky jsem přemýšlel jako ty a nakonec kabelovka vyhrála. Dřív jsem platit u kabelu základ cca 12programů za 220Kč + wifi internet 340Kč = 560kč měsíčně. Pokud bych šel do satelitu, ušetřil bych měsíčně 220Kč za kabelovku, ale měl bych počáteční náklady za HD satelit. Od UPC jsem dostal nabídku na 52programů (+nějaké výběrové balíčky) plus kabelový internet 1mega za 300Kč měsíčně, takže jsem se nerozmýšlel. Platím téměř polovinu za daleko víc služeb. Pokud nemáš TV s kabelovým tunerem budeš muset mít ještě v pronájmu HD setobox, jestli přijímáš jen SD programy, SD setobox je zdarma. Nevím, jakou máš tv.
Pořídíte-li si satelit, tak máte v hlavní nabídce programy gratis - je jich poměrně dost a nestojí vás to nic dalšího, jen vstupní investici za satelitní komplet. Záleží na vás a na vašem nároku na programy.
Taky bych se přikláněl k satelitu. Základní programy české a slovenské stačí a navíc je možné si na vánoce , nebo zimní období předplatit na 1, 2 nebo kolik měsíců chcete rozšírtenou nabídku. V létě na to není stejně ani čas a proč platit , když to ani nesleduji.
Osobně bych vybírl mezi SkyLinkem a CS Linkem.
doplněno 18.04.11 10:04:Jen ještě doplním, pokud by se už na satelitu opravdu něco dělo, tak si nevrznete ani na té kabelovce, páč provozovatel kabelovky to bere ze satelitu taky.
Také bych doporučoval satelitní vysílání. Pokud se pro ně rozhodnete, je třeba vybrat provozovatele, ktrerý vám bude vyhovovat. V úvahu připadá Skylink, CsLink, DigiTV a UPC Direct. Neptejte se, který je nejlepší, každý bude radit něco jiného. Otevřte si stránky jednotlivých provozovatelů a vyberte si sám podle jejich nabídky. Pro základní orientaci vám pomohou stránky
doplněno 18.04.11 09:40:Zcela zdarma přijímám 21 českých a slovenských programů, ostatní ani nespočítám. Ani při jedné bouřce jsem neměl problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.