Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie Nokina 5230 - výdrž baterie

Od: robca* odpovědí: 5 změna:

Prosím Vás, jak dlouho (kolik dní) Vám vydrží baterie u mobilu Nokia 5230? Co vše využíváte, sms, volání, hry, hudba, atd...

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Využívám všechno,vydrží 3dny.V noci nevypínám,nic moc.

Des má pravdu , mam pododbnou zkušenost. Mobil jsem dal mlaďasovi , už nikdy jen dotykáč.Ted mam dotykáč s výsuvnou klávesnicí a delší životností baterie a nemá chybu.

robca*
hodnocení

Ok, mně taky vydrží 3 dny:( Nevíte, dá se koupit silnější baterie?

Já to nechápu, pokud se nepohybujete někde mimo civilizaci tak nemá cenu řešit výdrž baterky. Když telefon vydrží při vašem průměrném vytížení déle jak den tak to přeci musí stačit . Jde o to si zvyklnout každý večer jej nabíjet - vy taky chodíte spát ;).

Nikdy se mi nestalo, že by mě baterka vypekla - právě narozdíl od těch telefonů co mají větší výdrž a člověk spoléhá na to že to ještě vydrží a ono to jako naschvál klekne.

Technicky již není možné koupit silnější baterii a kdyby se to vlastně povedlo byla by o 2-3 mm širší než původní a nedoléhal by kryt..ale výdrž navíc by tu byla..to už se asi oplatí sahnout po mobilu s delší výdrží od narození...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]