Nejste přihlášen/a.
viděl jsem u kámoša psp a měl foťák+kamera (10 Mpx) , ale když dám na aukru a jiných serverech, tak na obrázku foťák nevidím
->
Čtvrtek 3. 5. 2007 (16:36)
Počítače, interne/...
Sony PSP s přídavným fotoaparátem
Při jedné z posledních aktualizací firmwaru mého Sony PSP se mi v menu objevila nová položka Camera. Sony opravdu představilo přídavný fotoaparát pro svůj handheld a ten teď
vstupuje na evrop/..., kde bude k mání od 16. května za 50 euro.
Jednoduše se přidělá na horní hranu konzole, kde jsou připravené otvory, kterých využívají různé přídavné reproduktory nebo odklopné kryty. Propojení s PSPčkem se realizuje přes mini USB port, jenž se nyní používá třeba pro propojení konzole s počítačem nebo dokovací stanicí. Přidavný fotoaparát s rozlišením 1,3 megapixelu umožní i nahrávat video.
Přiznám se, že jde o jeden z mála doplňků pro Sony PSP, po kterém netoužím, přestože různého příslušenství mám plné šuplíky. Rozlišení je malé, cena relativně vysoká a připojení vypadá dost nešikovně. Domnívám se, že digiťáček měl být v konzoli už vestavěný. Vestavěný fotoaparát, to už by bylo o něčem úplně jiném. Ale takhle?! Nevím, nevím ... Třeba se integrovaného fotoaparátu dočkáme v příští generaci handheldu od Sony ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.