Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

thomson DTH 160 E

Od: fogis odpovědí: 8 změna:
prosím poradte...vlastním dvd přehrávač thomson DTH 160 E a nějakým způsobem sem si zablokoval ovladání.Cokoliv chci na ovladači zmáčknout,pokaždé se objeví nápis key lock on.Nejde mi ani vyndat z přehrávače DVDčko ani nejde vypnout,pouze vytažením ze zásuvky.Nevím jakým způsobem sem si to zablokoval.Nemůžu to ani najít v nastavení menu...prosím poradte...díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kibiky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Asi jsi aktivoval dětskou pojistku.To zamkne všechny tlačítka,zkus to najít v návodu.
fogis
hodnocení

bohužel v návodu o tom není nic psaný,tam je pouze pojistka na heslo a stim sem nic nedělal,tak fakt nevím...
kibiky*
Tak se zeptej někde v elektru nebo tam kde jsi to koupil a co nějaký známý co těmto věcem rozumí?
fogis
hodnocení

Už je to o.k..Volal sem na tu firmu(servis) a tam mi poradili kod,kterým sem to odblokoval.Něco jako tovární kod nastavení.Ted už všechno klape jak má...jinak díky za rady...fogis
dj*
mám stejnej problém,jak to mám odstranit tím továrním kodem a jakej je ten kod.Prosím poradte.Diky
kunak*
a jakej je ten kod dekuji
polski user
Press key SETUP 00083 , albo 00001

cofi
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]