Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr dvd přehrávače

Od: maddy* odpovědí: 4 změna:

poraďte, prosím , podle čeho vybrat dvd, aby mi přehrál všechno - stažené soubory z netu atd...na co mám při výběru koukat nejvíc včetně značky? díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x

ty neznačkové kolikrát přehrají víc než značkové, takže hlavně na podporované soubory, které chcete používat. i když na pc se dá soubor lehce změnit na jiný, takže si myslím, že stačí nějaký základ. A bluray přehrávač se dá dnes koupit za cca 18stovek.

prskac1*

Pokud můžu doporučit tak tenhle.

lg.com/...

Mám ho doma a bezproblémů přehrává veškeré soubory, jak z DVD tak z USB zařízení. Mám k němu připojen externí HDD a bezproblémů jede. Akorát musí být USB zařízení zformátovano na FAT32. Takže na něj nedáte soubor větší než 4GB...Ale to pro přehrávaní DIVx a avi zcela stačí.

maddy*
hodnocení

díky za zprávu! tak jsem si tento typ koupila a marně si lámu hlavu, v čem je problém. měla jsem propojený "banánkama" s reprákama a málokteré dvd s music to bralo a když tak jen něco.Teď jsem propjila scartkou a nejede mi zvuk. Volala jsem do okay , že mi nejde žádným tlačítkem nakopnout ani displey - zobrazí se mi maximálně vypnutí , zapnutí ... no, asi jsem koupila právě já shit... anebo dělám něco špatně? prosím nezlobte se a díky!

prskac1*

To bude nějakáh zrada v připojení DVD do TV. Já ho mám připojene HDMI kabelem a dvd okamžitě po rozbalení naskočilo. Pokud ,ale nejde přes scart tak se zkusit ještě pořádně podívat jestli je scart kabel pořádně zastrčený jak v dvd tak v tv. A na tv nastavit vstup AV nebo něco takového tam bude. Netuším jakou máte TV.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]