Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu kdo má zkušenost z "DOMÁCÍM KONVETOMATEM" a případně recepty. Je tam i úspora el.energie oproti normální el.troubě? Díky.
Mám zkušenost se servisem průmyslových elektrických konvektomatů. Také mě zajímaly výhody těchto zařízení a od zkušených kuchařů jsem dostal zhruba takovou odpověď.
Hlavní výhoda spočívá v úspoře celkového počtu kuchyňského zařízení, protože tento zvládne víc věcí najednou a tak není potřeba trouba a mikrovlnka. Oproti nim však prý nedochází k chuťovému "znehodnocení" jídla při ohřevu či rozmražování.
Nevím zda na to existují speciální recepty, ale pokud ano, hledal bych je na www.recepty.cz
Co se týče úspory energie, záleží vždy na zvoleném druhu konvektomatu. Nemyslím si, že lze obecně hovořit o úsporných spotřebičích ve srovnání s el. troubou, ale vhodně zvolený výrobek takový efekt mít může.
S pozdravem
ElKante
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.