Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde můžu najít schéma?

Od: impassionatehello odpovědí: 17 změna:

Cs,

nevíte někdo, kde by se daly najít schémata pro SAMSUNG STAR S5230? Nebo aspon vytvořit? Na mobilu mám jenom ty dvě základní. Kdyby někdo věděl tak pls napište.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

2x

Nějak jsem nepochopil otázku, nebo respektive jestli myslíte schéma plošných spojů telefonu?

Pokud Ano, nemyslím si že uspějete, tyto informace nebudou veřejné - takže si asi neposkládáte svůj S5230 =)

imapssionatehello

na myslel jsem schema jako software (anglicky themes, kdybys nevedel!)

drich*

nic jak schéma software neexistuje - ovšem ty máš na mysli themes - ČESKY GRAFICKÉ TÉMATA nebo taky GRAFICKÉ MOTIVY

Příště se pokus líp formulovat dotaz.

impassionatehello
hodnocení

A ty to zkus priste lip pochopit, protoze si jediny kdo to tu nepochopil.

sany*

Myslím že to nepochopil nikto, pretože schema je jednoznačne el. zapojenie

doplněno 21.04.11 06:37:

Tak až začneš nabuduce útočiť na toho, kto ti chce pomôcť, najskôr si ujasni pojmy.

lovader

vy vsichni ste zaostaly a nejaci dementi kdyz nic nechapete? co asi nejcasteji znamena schema? ste vsicky idioti...

sany*

Si nedokončil osobitnú , alebo naschvál robíš zo seba virtuálneho blbečka? Škoda strácať čas

juldab*

Obávám se ýe jsem to z dotazu nepochopil taky a kosukal se do seznamu servisních manualů.

jayeles*
hodnocení

2x

Ahoj, zkus tohle : uloz.to/...

zedge

a nebo tohle: www.zedge.net

impassionatehello
hodnocení

Jedinej chytrej... Dík

mkat*
hodnocení

0x

Ono je to trochu tazsie pochopit ,ked to spatne vysvetlis.

impassionatehello
hodnocení

No jo vsichni vsechno berete vedecky ano ano... virtualni borci co?

buss

tož proč se těch blbců pod tvou úrovní tady ptáš?

impassionatehello
hodnocení

Mas pravdu nad tim sem se nazamyslel... diky

impassionatehello
hodnocení

a navic jednu vec muze psat vic lidi..

mkat*
hodnocení

0x
No ono je to dost tazko pochopit:
nevíte někdo, kde by se daly najít schémata pro SAMSUNG STAR S5230? Nebo aspon vytvořit? Na mobilu mám jenom ty dvě základní.
Mas dve zakladne a este hladas?Ci ti mame prekrelit zapojenie mobilu a urobit schemu?
Tak sa neurazaj a nabuduce napis jasnejsie co chces.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]