Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UPC-STTEPBOX S HARDDISKEM

Od: kartaginec® odpovědí: 6 změna:

UPC mi pořád doporučuje settopbox KAON s harddiskem (za devadesát devět, po roce stopade měsíčně). Nevíte, dá se z toho harddisku stáhnout uložený pořad do počítače?

Díky za všechny rady a poznámky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

2x

Obávám se že to alespoň prozatím nelze.

Výňatek z recenze:

Chyby a nedostatky

Asi za největší nedostatek tohoto jinak povedeného zařízení považuji nemožnost editace nahrávek. Kaon totiž nenabízí možnost vymazání určitých částí záznamu podobně jako Handan. Nezbývá vám nic jiného než doufat, že tato funkce přibude později při aktualizaci software. Dále mi vadí zamezený přenos nahrávek do PC prostřednictvím USB nebo RJ45 konektoru. Stejně tak tomu ale bylo i u předchůdce, Handanu CV-6000. Jinak zařízení zatím obsahuje i několik menších chyb, ale u nich si dovolím téměř stoprocentně říci, že budou během následujících updatů firmwaru odstraněny. Jedná se například o špatnou diakritiku v seznamu nahraných pořadů, apod.

Celá recenze na www.digizone.cz/c/...

doplněno 13.04.11 14:52:

Jinak ještě zajímavá diskuse je na www.digitalnitele/..., ale může to být jiný typ než Vám nabízí UPC.

hodnocení

Díky. Aspoň vím, na čem jsem.

hodnocení

Skutečně je to jiný, to, co nabízí UPC, je ten z té první recenze

ferda*
hodnocení

0x

UPC nikdy nezpřístupní možnost stažení uloženého pořadu do PC...Ochrana autorských práv...

hodnocení

No jo, no.

stirecek*

Mám stejný setobox a nahrané pořady jdou do pc překopírovat tak, že HDD ze setoboxu vytáhnete a připojíte k pc. To je jediné řešení, ale... nahraný pořad v pc stejně nejde přehrát, protože používá jiný kodek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]