Nejste přihlášen/a.
Chtel bych se zeptat. Kolega koupil synovi (10 roku) mobil Samsung GT-S5230. Chtel by mu nejak zablokovat pristup na internet.
Je mu jasny, ze by byl kredit pryc za jedno odpoledne. Otazka zni jak to udelat?
Desetiletý chlapec už by měl umět posoudit nutnost přístupu na internet, měl by poznat cenu peněz. A po jeho zapojení do spoluúčasti na úhradě měsíčního paušálu nebo kreditu by určitě své plýtvání omezil... tvrdší ruka, a když by pár dní nemohl telefonovat, neměl by za co, výsledek by se dostavil...
Moje vnučka v deseti letech uměla na internetu dost dobře, používala ho jako zdroj informací i zábavy... nejen doma, na velké mašině, ale i v mobilu, kde si polovičku nákladů platila sama...z kapesného.
Otázka je, či je opravdu nutné ten přístup zablokovat... já osobně mám v mobilu neomezený objem dat za 6 € měsíčně... je to sice pomalejší, ale je...je pravdou, že je to na Slovensku, ale myslím, že i v Čechách někteří poskytovatelé mobilních komunikací podobný tarif mají v nabídce...
technickou stránku vysvětlí kolegové, kteří to určitě vědí lépe, jako já... neumím to, protože jsem neměl důvod se to naučit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.