Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zablokovat internet u mobilu

Od: kejikl® odpovědí: 6 změna:

Chtel bych se zeptat. Kolega koupil synovi (10 roku) mobil Samsung GT-S5230. Chtel by mu nejak zablokovat pristup na internet.
Je mu jasny, ze by byl kredit pryc za jedno odpoledne. Otazka zni jak to udelat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Desetiletý chlapec už by měl umět posoudit nutnost přístupu na internet, měl by poznat cenu peněz. A po jeho zapojení do spoluúčasti na úhradě měsíčního paušálu nebo kreditu by určitě své plýtvání omezil... tvrdší ruka, a když by pár dní nemohl telefonovat, neměl by za co, výsledek by se dostavil...

Moje vnučka v deseti letech uměla na internetu dost dobře, používala ho jako zdroj informací i zábavy... nejen doma, na velké mašině, ale i v mobilu, kde si polovičku nákladů platila sama...z kapesného.

Otázka je, či je opravdu nutné ten přístup zablokovat... já osobně mám v mobilu neomezený objem dat za 6 € měsíčně... je to sice pomalejší, ale je...je pravdou, že je to na Slovensku, ale myslím, že i v Čechách někteří poskytovatelé mobilních komunikací podobný tarif mají v nabídce...

technickou stránku vysvětlí kolegové, kteří to určitě vědí lépe, jako já... neumím to, protože jsem neměl důvod se to naučit...

celp*
hodnocení

1x

Zdravím.Blokovat službu u operátora.

hodnocení

1x

Není problém zakázat datové přenosy přímo u operátora. Tato služba je bezplatná. Podobně bych i zablokoval hovory a SMS s vysokou tarifikací.

jayeles*
hodnocení

1x

stačí zavolat operátorovi, nebo to možná půjde i online *smich*

hodnocení

0x

co pryč za jedno odpoledne - ZA MINUTU když nemá člověk aktivovanej net a vleze na něj tak je to kreditožerka

Já tedy nevím, mám Vodafone a kartu. Když jdu na web, tak tam jsem celý den za tuším 17 Kč, když nejdu - 0 Kč. Takže pokud nechci nic důležitého na webu, je to v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]