Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vždy rozbitý telefon na konci záruky

Od: berusidna odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám telefon zakoupený v roce 2008. V roce 2009 byla dvkrát provedena oprava stejného problému a výměna mechanického komponentu. Tento rok se mi to stalo znovu. Je to rok po ukončení klasické záruční doby, ale dočetla jsem se, že na vyměněné části telefony při reklamaci, znovu nabýhá záruka 24 měsíců. Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asnl
hodnocení

0x

Nejsem si uplně jist, ale mělo by to tak být. Záruka by se měla prodloužit a pokud je do již třetí stejná závada, máte právo na výměnu telefonu. Ovšem jak to chodí s reklamacemi víme... tak hodně štěstí ;)

hodnocení

0x

Záruka se prodlužuje pouze o ty dny o které byl člověk ošizen v používání reklamovaného výrobku..

doplněno 10.04.11 22:02:

To by byly záruky 4-6 let.. možná i víc a to i pomalejšímu dojde že by to asi nefungovalo-...

berusinda
hodnocení

chápu, že ne na ten telefon, ale pokud mi tam dají novou součástku tak by ta součástka měla mít záruku jako nový výrobek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]