Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zoxidovana sim

Od: grem odpovědí: 3 změna:

spadl mi telefon do vody.Ze zacatku mi to psalo vlozte sim.Otrel jsem kontakty na SIM gumou a uz skoro rok funguje bez problemu.V jednom pokoji mam ale spatny signal.Muze byt spatny signal spatnou simkou?V obchode by mi to asi nevymenili protoze by to vyzkouseli a sim by fungovala tak jako me.Bych jedine musel zaplatit 500 za vymenu ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda60*
hodnocení

0x

Jestli jinak všechno funguje správně, neměl by být problém v SIM. Ta v telefonu funguje vlastně jako paměť, telefon z ní načítá data pro registraci do sítě, ukládají se na ní tel. čísla atd. ale s obvody pro příjem a vysílání signálu přímo propojená není. Zkusit v tom místě jiný tel. nebo tuto SIM v jiném tel.

zajixxx*
hodnocení

0x

Zavolej operátorovy jak je na tom s pokrytím ve vaší oblasti, kolik čárek signálu máš? ..

doplněno 09.04.11 23:51:

už to vidím, telefon spadnul do vody..před tím pádem to nedělalo že? tak kde bude asi chybka když karta je OK? :D

mkat*
hodnocení

0x

Sim-ka je v poriadku len tu miestnost mas asi viac "zatienenu"pre signal na mobil.To musis vidiet aj na mobile ze ti ukazuje menej ciarok pre siet.V panelakoch to je bezny jav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]