Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Zničeho nic mi můj telefon nejde připojit k počítači. Vždycky to normálně šlo. Teď najednou nic. V kompu normální zvuk, na displeji mobilu normální zobrazení. Když kliknu do TENTO POČÍTAČ tak tam ikona telefonu není. Nevíte někdo jak to spravit nebo spárovat. Dřív sem normálně tahal do mobilu i z mobilu ale teď nic.
Možná sem to měl dát do rubriky Počítače a příslušenství.
A když připojíte telefon kabelem ke kompu,dá Vám telefon na výběr,zda chcete připojit telefon jako externí disk?
Nemám sice Samsung ale zkusil bych v počítači přeinstalovat Kies (nebo jak se to jmenuje,ten komunik.program Sams-PC).
Další varianta je obnovení továrního nastavení u telefonu ale je třeba počítat se zrušením některých (možná většiny) nastavení.
Právě že na todle se mě nikdy neptal. Když ho připojím tak mi na displeji vukoukne okýnko kde je napsaný ,,Připojení k počítači je k dispozici pouze v pohotovostním stavu. Ukončete spuštěné aplikace. Kliknu na OK ale nic se neděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.