Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung 8500 wawe nejde připojit k počítači

Od: lujs® odpovědí: 7 změna:

Zdravím.*slunce*

Zničeho nic mi můj telefon nejde připojit k počítači. Vždycky to normálně šlo. Teď najednou nic. V kompu normální zvuk, na displeji mobilu normální zobrazení. Když kliknu do TENTO POČÍTAČ tak tam ikona telefonu není. Nevíte někdo jak to spravit nebo spárovat. Dřív sem normálně tahal do mobilu i z mobilu ale teď nic. *nevi**nevi*

doplněno 09.04.11 20:47:

Možná sem to měl dát do rubriky Počítače a příslušenství.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A když připojíte telefon kabelem ke kompu,dá Vám telefon na výběr,zda chcete připojit telefon jako externí disk?

Nemám sice Samsung ale zkusil bych v počítači přeinstalovat Kies (nebo jak se to jmenuje,ten komunik.program Sams-PC).

Další varianta je obnovení továrního nastavení u telefonu ale je třeba počítat se zrušením některých (možná většiny) nastavení.

hodnocení

Právě že na todle se mě nikdy neptal. Když ho připojím tak mi na displeji vukoukne okýnko kde je napsaný ,,Připojení k počítači je k dispozici pouze v pohotovostním stavu. Ukončete spuštěné aplikace. Kliknu na OK ale nic se neděje.

hodnocení

Nikdo nic?.?.?

A zkusil jste,co jsem psal?

Řekl bych,že by chtělo resetnout telefon.

Pozor na ztrátu dat,provést zálohu.

hodnocení

Když já nevím jak se to provádí abych neztratil všechny data .

hodnocení

Vyřešeno, bylo to v nastavení telefonu.

matiz
hodnocení

0x

Treba vypnúť všetky bežiace aplikácie.Tlačítko menu podržať a vypnúť ich červenými tlačidlami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]