Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl by jsem meteostanici (nebo teploměr), který by fungoval tak aby k jednomu venkovnímu čidlu šlo připojit několik teploměrů (meteostanice). Potřeboval by jsem zjistit venkovní teplotu a nechce se mi běhat sem a tam a z patra do patra. Děkuji za odpovědi.
V každém případě musíte koupit dvě meteostanice (nejlépe bezdrátové) a ke každé budete mít mnimálně jedno čidlo. Pak stačí vyzkoušet zdali se meteostanice dokáží spojit s jedním čidlem (většinou to jde). I jednoduché meteostanice (vlasně jen bezdrátové toploměry) mají možnost ukazovat více teplot. Budete tedy mít dvě stanice a dvě čidla. Čidla můžete dát každé jinam, stanici taky každou jinam a spárovat je s čidly tak aby každá stanice ukozovala obě čidla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.