Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2x zaplacený paušál

Od: plechacek* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, stalo se nám, že jsem zaplatil přítelkyni paušál na telefon přes internetbanking a to samé zaplatil ještě její tatínek složenkou. Zůstanou někde ty peníze? Odečtou je v dalším měsíci, nebo jsme se hold měli lépe domluvit a je to pryč? Díky P

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Peníze "nejsou pryč" - domluvte se s operátorem, zda je budete chtít vrátit(na účet) a nebo je ponecháte na vyúčtování příštího měsíce...

hodnocení

0x

zavolej tam a vysvetli to , melo by to zustat a prevest do dalsiho mesice

ohneta*
hodnocení

0x
To samé se stalo i me tenhle měsíc. Co radi radcove nade mnou je pravda. Můžete zavolat operátorovi, peníze vrátí na účet, ze kterého byly odeslány.

buss
hodnocení

0x

Peníze se nevypařili, jsou na jejich účtu, zavolal bych a vysvětlil, buď vrátí, nebo započítají na příští období.
Obdobně, hradil jsem ČEZu hradil, pak nevěděl jak na tom jsem, zavolal a že ať počkám na vyúčtování, nyní přišlo a vypsány měsíce, na kdy předplaceno. Nebáát se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]