Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pipani pri hovoru

Od: sssss odpovědí: 5 změna:

Dobry dem, dneska mi pri hovoru zaclo pipat, rychle a vysokym tonem. Nevite co s tim? Mobil- Nokia 5230 xpressmusic. Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Neměl jste tam uloženou upomínku nebo odpočítavač?nebylo něco na displeji?Je taky možný,že jste hovor nahrával na záznamník,nebo osoba na druhé straně,ta to slyší v hovoru když nahrávám já.
sssss
hodnocení

Problem je ze to pipa hned, jak zacnu volat, cili hned, jak zmacknu tlacitko volat

krkovicka*
No,pokuď je to hned po vytočení čísla,tak ta linka na kterou voláte nemá,no jak to říct,prostě nepřijímá hovory.Jen odchozí.

marenka*
hodnocení

0x

Takhle to řve, pokud někde skočíte do faxu. ;)

sssss
hodnocení

Tak jsem to asi odhalil. Pokud zacnu volat, tak na kraji obrazovky je nastaveni hlasitosti reproduktoru a pokud dam "snizit" tak to sjede uplne az dolu a dela to to same akorat nizky ton, pokud to dam nahoru tak opet ten vysoky ton. V dobe prejezdu mezi temito body nic nepipa. Ale nevim, jak nastavit, aby byla hlasitost defaultni nebo abych si to nejak rozumne nastavil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]