Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sciphone Q7

Od: kenoska odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si sciphone Q7, tak prosím o radu někoho kdo má starší verzi siphona jako třeba: i68. Můj dotaz zní takto. Mám na ploše JAVA ikonku, ale chce to po mě nainstalovat JAVU, tak prosím o radu kde ji stáhnu a také jak smažu překážející ikonky na ploše. A jestli nění někde celková čeština, či není nějaký způsob jak odstranit nedostatky v překladu v případě některých možností na tel. např facebook, se mi hlavní stránka zobrazuje japonsky.:)

Předem děkuji za pomoc. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

No já bych se v první řadě obrátil na toho, kdo Vám tento telefon prodal.

slavistkauefa
hodnocení

0x

Ahojky, tenhle mobil mám taky...jak na Javu to nevim, ale ikonky můžeš smazat přes kabel v počítači. A češtinu mám taky nekompletní, to už je bohužel chyba telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]