Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spinavy zadni kryt samsung galaxy S III

Od: lukky007* odpovědí: 8 změna:

Dobry den telefon mam asi 2 dny a uz je spinavy od pouzdra a nevim cim zadni kryt vycistit abych ho neznicil

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

0x

jak špinavý? zkuste vlhčené ubrousky na LCD monitory .

lukky007*
hodnocení

mam tam obtiskly obdelnik od pouzdra kdyz vytahuju telefon.Mam cistici vodu na LCD tak to zkusim tim

tomas11*

že by blbé pouzdro?;)

lukky007*
hodnocení

Asi jo ale docela me to stve kupovat si zadni kryt.Pouzdro jsem si koupil abych telefon neuspinil od kalhot a nakonec i s pouzdrem je spinavy
bs

Dobrý den, mám stejný problém, pomohla čistící voda na LCD?

lukky007*
hodnocení

me to moc nepomohlo ,ale vzal jsem tukety pisek ,ale pozor poskrabe trochu zadni kryt a jeste jsem pouzil jar a docela to zmizelo.Pouzdro jsem koupil na aukru ,tak jsem ho vyhodil a koupil si original od samsungu na CZC za 250kc

daniell*

Na aukru se my nikdy nevyplatil nákup . Nejlepší je kožený obal doporučuji ručně šité obaly od výrobce "Valenta" kvalitní a i mezi konkurencí celkem levné. Po dvou letech opravdu velkého používání by jste nepoznal že je ten obal starý. Výrobce má tuším 5 let záruky na některé kousky dokonce déle s reklamacemi není problém příjdete a oni vám dají jiné. Ovšem k reklamaci zatím nebyl žádný důvod .

lukky007*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]