Nejste přihlášen/a.
Dobry den telefon mam asi 2 dny a uz je spinavy od pouzdra a nevim cim zadni kryt vycistit abych ho neznicil
mam tam obtiskly obdelnik od pouzdra kdyz vytahuju telefon.Mam cistici vodu na LCD tak to zkusim tim
me to moc nepomohlo ,ale vzal jsem tukety pisek ,ale pozor poskrabe trochu zadni kryt a jeste jsem pouzil jar a docela to zmizelo.Pouzdro jsem koupil na aukru ,tak jsem ho vyhodil a koupil si original od samsungu na CZC za 250kc
Na aukru se my nikdy nevyplatil nákup . Nejlepší je kožený obal doporučuji ručně šité obaly od výrobce "Valenta" kvalitní a i mezi konkurencí celkem levné. Po dvou letech opravdu velkého používání by jste nepoznal že je ten obal starý. Výrobce má tuším 5 let záruky na některé kousky dokonce déle s reklamacemi není problém příjdete a oni vám dají jiné. Ovšem k reklamaci zatím nebyl žádný důvod .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.