Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovani do ps3

Od: baraskaska* odpovědí: 9 změna:
dobry den, prosim vas nevite jak bych mohla udelat aby mi slo stahovat do PS3? dekuji za odpovedi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

strka007*
hodnocení

0x

Dorý den , nejprve je tu otázka jestly máte ps3 odblokovanou .

baraskaska*
hodnocení

dobry den tak to netusim... kdyz ja tam chci stahnout jen hudbu nebo filmy ale ani to nejde. doufala jsem ze by to mohlo byt v nastaveni,ale nic jsem neobjevila.
strka007*

No to bude nejspíš proto že to nemáte odblokované , nebo také je další možnost že to stahuje te v jiném formátu než ps3 podporuje .

strka007*

Jaké máte frimware?

doplněno 14.04.11 14:15:

Nejspíše PS3 nemáte flashlé a pro to nemužete spoštět hry ztáhle z internetu , ale filmy by vám měli jít , proto jse ptám jaké máte frimware , a máte vubec flash player?

baraskaska*
hodnocení

Dobrý den, to nemám nainstalované si myslím,jenže pokud bych chtěla musím si ho někde stahnout a ted je tu problém že stahovat mi nic nejde. Trochu začarovaný kruh bohužel.

strka007*

Tak :D a tady je ztránka na návod spouštění videa : technet.idnes.cz/...

+

PS3 přečte jen FAT32 na externí HDD, video musím mit do 4GB na jednu část a musí být v podporovaném formátu(MKV nejde). A samozřejmě musí být film v X:VIDEO

xxx*

Tomu všemu se vyhnete zakoupením PS3Break.

baraskaska*
hodnocení

a to stojí kolik?

xxx*

Cca 1200,- v ČR v Zahraničí i za 600,- Upozorňuju, že využívat ho ke spouštění her je trestné! Ale stahovat pomocí něj filmy na disk, je zcela legální, pokud jsou i filmy legální :P Součástí balíčku je ve většině případů i program pro přehrávání videa, ve sposutě formátech včetně mkv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]