Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální fotorámeček - jaký doporučíte?

Od: helllen* odpovědí: 5 změna:

Chtěli bychom na Vánoce pořídít babičkám digitální fotorámeček. Jen nevím jaký vybrat. Příjdou mi na jedno brdo (alespoň ty levnější¨, po kterých koukáme). Chceme prostě "hodně muziky za rozumnou cenu". Díky za každou radu či tip...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

V tomto neporadím - nejsem ´přítelem´ podobných ´fťákovin´ - ale, myslíte, že babičky budou koukat na fotorámeček (a měnit baterky)? - a nebo založí ten krám do šuplíku?

Jak znám "babičky", měly by mnohem větší radost z ´opravdovského´ albumu s ´opravdovskými´ fotkami... Nebo třeba z ´fotoknihy´...

doplněno 02.12.12 21:11:

Ernie: Přesně tak - která babička to zmákne, má na fotky počítač a ne fotorámeček... :-D

Vyměnit baterky, natož tam natáhnout fotky :D

hodnocení

1x

Stejně jako mowla- žádný. Tohle není opravdu dobrý nápad.

aaaaaa*
hodnocení

0x

já ho taky dostal, je to blbé, ale asi za 14 dnů jsem ho daroval. Věc naprosto k ničemu.

zabu
hodnocení

0x

Kupte takový který má vestavěný akumulátor. Bez něj rámeček nemá smysl. Tenhle má zaručený servis. Je od českého výrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]