Nejste přihlášen/a.
Seznamuji se postupně se svým novým mobilem NOKIA N8. A teď řeším toto : když v "editoru videa" vytvořím ze svých fotek "stylovou prezentaci", tak jdou fotky od poslední vyfocené k první vyfocené. Chtěla bych, aby šly od první vyfocené k poslední a nevím si s tím rady.Poraďte.Děkuji.
Při problému,o kterém píšu nejsem ve složce video,ale v aplikacích a pak složka editor videa. Tam se žádná možnost řazení fotek nenabízí. Zobrazí se mi všechny fotografie a já označím zatržítkem,které v prezentaci chci mít.Začnu-li zatrhávat zleva nebo z prava, vždycky se pak prezentuje jako první fotka, která se na tom konkrétním výletě vyfotila jako poslední.Já to chci naopak,aby prezentace probíhala v tom pořadí,jak se fotky fotily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.