Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s kreditem při převodu čísla

Od: lukashh odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chci přejít z T-Mobile na O2.(z kreditu na paušál) co se stane s kreditem který by mi zůstal(nevyužitý). Chci si nechat stejné číslo. Je to vůbec možné?

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxxx*
hodnocení

0x

Úplně jednoduchý - co neprovoláš, to si nechaji pro sebe a tobě nic nezůstane.

krkovicka*
hodnocení

0x
Souhlasím s xxxx.Ihned kredit provolat!

georges*
hodnocení

0x

Kredit před přechodem provolejte, protože by Vám propadl. Ale s tím přechodem zrovna k O2 - abyste nelitoval a neříkal si "Zlatej T-mobile.

bena*

georges: Na O2 si stěžovat nemůžu. Naopak.

Jinak s T-mobilem nemá moc dobré zkušenosti.

marenka*
hodnocení

0x

Souhlasím s ostatními. Já si takhle nevím za jak dlouho naškudlila kredit - 3500,-Kč. Nejde mi to provolat. *zed*

doplněno 04.04.11 19:19:

Karinko, radši bych to provolala, než nechala propadnout. *frajer* Zkoušela jsem to 2 měsíce, zavolala sestře, mámě, babičce... Ani to nebylo znát. Teď má dva měsíce telefon dcera a vždycky, když se podívám kolik provolala, zoufale se hájí. "Teto, ale já smskuju jak divá, i volám, já už nevím komu mám volat..." *smich*

karina*

3500 je už hodně. Mě se převádí minuty ,ale jen jedno účetní období a pak zaniknou a jedu jen na ty v paušálu. Zákon schválnosti mně dělá to, že zrovna nemusím nic vyřizovat, tak nashromáždím minutky, a ty mě pak propadnou. Ovšem následující měsíc řeším od rána do večera pořád něco , minuty v paušále mě nestačí a pak doplácím...*plac* .Řeknu Vám, hrozná nespravedlnost vládne světem :D.Kar

karina*

*smich* marenko, nic ve zlém, ale tak co kdyby tuhle poradnu udělali na zavolání *smich*? Karina

lukashh
hodnocení

Všem děkuji za odpovědi. dále se chci zeptatdaval jsem ještě jednu otázku ohledně právě přestoupení z t-mobile na o2. Sice tam byla velice správná odpověď zavolat na infolinku, ale nechce se mi to řešit po telefonu. proto se chci zeptat zda by jste nedokázli odpovědět.
Děkuji
Otázka:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat...
Chci přejít z T-Mobile(pouze kredit-bez paušálu) na 02(paušák 02kůl). Něco jsem si našel na jejich stránkách, ale protože nemám moc času, tak jsem to jen tak prolít a moc nepochopil. Tedy mé otázky:
Jak dlouho by trvala změna?, Zůstal by mi kredit který mám na čísle?, Mohu si ponechat své číslo? Je potřeba přenastavovat "internetobé body" - pro připojení? Mohu vše udělat z domova(popř. dojít na poštu pro smlouvy)? Tarif začne platit hned nebo až nového měsíce? Dá se změnit v průběhu 2 let?
Děkuji
drich*

1) celý tento proces bude trvat tak 2 až 3 týdny

2) kredit nenávratně propadne

3) Vaše číslo Vám zůstane (od toho je přenositelnost čísel), Vaše simkarta nikoliv, nový operátor Vám dá svoji.

4) internetové body určitě musíte přenastavit (nevím co máte za telefon třeba využijete samonastavovací sms)

5) jak je to se smlouvou si nejsem jistý, poslední smlouvu jsem s O2 uzavíral také formou přijetí smlouvy poštou a následným odesláním kopiie nazpět - ovšem nebyla to má první smlouva u O2 u těch předchozích vždy na pobočce

6) ano, tarif je platný ihned v den přechodu - den přechodu stanoví operátor a dá Vám ho vědět sms zprávou.

Ten obvykle bývá v nočních hodinách. kdy dojde k zrušení Vaší stávající simkarty a aktivaci nové (od nového operátora)

lukashh
hodnocení

Děkuji za odpovědi
Velice mi pomohli ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]