Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir v mobilu

Od: diidaa odpovědí: 3 změna:

mám velkej problém...dneska jsem si stahovala nějaké motivy do mobilu...mám dotykovou nokii 5230..a stáhla sem si jeden dobrej motiv z mynokia.cz a když jsem něco chtěla udělat tak mě to nechce vůbec pustit do menu ...do medií na který mám zvlástní tlačítko jo...a na klávesový zkratky mě to pustí ale jinam ne...co mám dělat? :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukasb*
hodnocení

0x

Dobrý den,

1.) pokud máte telefon v záruce - tak určitě servis

2.)znovu naformátovat paměť telefonu popř. pam karty (měl jsem také problém pam. karty - nic na ní nešlo zobrazit -> naformátování vše vyřešilo)

diidaa
hodnocení

lukasb

a jak se naformátuje paměŤ telefonu? mě se to ještě nikdy nestalo tak nevím :(

1jara*

Mobil vypněte a po té ho opět zapněte, po zapnutí motiv vymažte. Pokud s tím půjdete do servisu tak je záruka nepatná, kvůli stáhnutí problémové aplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]