Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Aligator T702b

Od: foo* odpovědí: 2 změna:

Brej, před pár hodinama jsem dostal do rukou tablet se žlutou obrazovkou s tim že nic nejde. Vypnul jsem, zapnul jsem a vrátil s tim že ok. Po chvíly znova ale obrazovka zelená, takže postup stejný jenže už se nezapnul. Dal jsem ho na nabíječku a nic. Dal jsem ho na usb a zapnul se, naběhl ale po chvilce obrazovka pryč a zbylo jen šedo.Nechal jsem ho chvilu žít na usb.Po cca hodině jsem ho zapnul a dal tovární nastavení, to proběhlo v pořádku. Po načtení sytému ale zase byla jen zelená obrazovka. Kombinace Vol+ a pwr nereaguje a jsem smířen s reklamací.. než tak však udělám chci se zptat zdali existuje nějaká další finta jak tablet oživit a zjistit závadu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud můžete problém řešit reklamací,tak to udělejte,k ničemu Vám nebude,když zjistíte,co tomu je,pochybuju,že byste si to dokázal sám opravit.

Mohl byste sice zkusit flashnout,ale neriskoval bych.

foo*
hodnocení

tablet šel druhý den na reklamaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]