Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koss Porta 25th

Od: bony* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat na Váš názor holedně sluchátek Koss Porta Pro 25th anniversary edition. Našel jsem je tady za celkem dobrou cenu: videotech.cz/... Nemáte s tím někdo zkušenost?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koss Porta Pro jsou legendární sluchátka pro "běžný poslech"..Anniversary Edition mají jen jiné barevné provedení, ale stejný zvuk.

Pokud je chcete k mp3 přehrávači proč ne..pro daný účel budou vyhovovat.

Pro účel domácího poslechu bych raději volil jinou konstrukci...a jiný model.

U těchto věcí (tedy audiotechnika) ale nedejte na názor jiných...a jděte si je někam poslechnout v reálu..není nad osobní zkušenost.

Třeba pak dojdete k názoru že ač jsou legendární, Vaše nároky jsou jiné...

hodnocení

0x

Na vašem odkazu jsou předražená viz. sluchatka.heureka.cz/... . Koss Porta Pro jsou přebasovaná, ale vám a hudebnímu stylu který posloucháte mohou vyhovovat.

bony*
hodnocení

Hledám Koss 25th anniversary a na tom videotech.cz je mají nejlevnější... Vy jste mi poslal odkaz na Koss Porta Pro klasická

Jenže pokud jde o zvuk (o který by asi u sluchátek mělo jít především), tak je to naprosto lhostejné...zda je to "běžný" nebo "anniversary" model.

bony*
hodnocení

Tak Koss Porta jsem měl měl před lety na hlavě a ta kovová náhlavní část mi řezala vlasy.. U 25th by měl být plastový a kabel textilní.

hodnocení

0x

Člověk, který si chce koupit takováto sluchátka tak u něj není zvuk sluchátek na prvním místě to je zcela jasné ;). Za tu cenu by mohl sehnat i lepší.

bony*
hodnocení

Jaká lepší? :) Nechám si poradit

hodnocení

0x

Velmi nedoporučuji koupi těchto sluchátek, protože použitý plast praská po nějaké době namáhání. Kolegové z práce již tuto závadu několikrát reklamovali, nicméně na novém kusu se po krátkém čase závada opakuje. U klasické verze se toto nestává.

Já taky nemám dobré zkušenosti s materiály tohoto výrobce*fn*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]