Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat na Váš názor holedně sluchátek Koss Porta Pro 25th anniversary edition. Našel jsem je tady za celkem dobrou cenu: videotech.cz/... Nemáte s tím někdo zkušenost?
Koss Porta Pro jsou legendární sluchátka pro "běžný poslech"..Anniversary Edition mají jen jiné barevné provedení, ale stejný zvuk.
Pokud je chcete k mp3 přehrávači proč ne..pro daný účel budou vyhovovat.
Pro účel domácího poslechu bych raději volil jinou konstrukci...a jiný model.
U těchto věcí (tedy audiotechnika) ale nedejte na názor jiných...a jděte si je někam poslechnout v reálu..není nad osobní zkušenost.
Třeba pak dojdete k názoru že ač jsou legendární, Vaše nároky jsou jiné...
Na vašem odkazu jsou předražená viz. sluchatka.heureka.cz/... . Koss Porta Pro jsou přebasovaná, ale vám a hudebnímu stylu který posloucháte mohou vyhovovat.
Hledám Koss 25th anniversary a na tom videotech.cz je mají nejlevnější... Vy jste mi poslal odkaz na Koss Porta Pro klasická
Jenže pokud jde o zvuk (o který by asi u sluchátek mělo jít především), tak je to naprosto lhostejné...zda je to "běžný" nebo "anniversary" model.
Člověk, který si chce koupit takováto sluchátka tak u něj není zvuk sluchátek na prvním místě to je zcela jasné . Za tu cenu by mohl sehnat i lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.