Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáme zvuky signálu - odposlech?

Od: hejkhey odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

měl bych otázku asi spíše pro znalce v oboru. Od známeho sem za pakatel koupil telefon, který mohl dle mého názoru být používán v souvislosti s nelegální čiností. Určitě znáte ten "zvuk signálu", který je slyšet například ze zaplé televize těsně před tím, než vám začne zvonit telefon. Tento zvuk má standartně určité tony a je vždy téměř stejný. Mě se však začali dít nevýdané věci, z ničeho nic začne znít tento signál(z telvize z rádia atd), avšak s odlišnými až nechutnými tóny (že mi znich jde mráz po zádech), zni to spise jako stare pripojování do vytaceneho internetu. Při samotném telefonování zní zvuk standartně ale po ukončení jeste nekolik sekund (nekdy i desitky sekund) přetrvává, jako by bylo spojení stále navázáno. Při odesílání sms trvá taky podezdřele dlouho a po samotném zapnutí telefonu taky. Všechno tohle doprovází moje odchozí ozvěna. Myslíte, že by mohlo jít o nějakou formu odposlechu? Možná jsem paranoidní ale nikdy před tím jsem se z ničím podobným nesetkal,příjde mi to jako kdyby se data co mám uložena v telefonu svévolně někam posilala.

Díky za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Abych to přeložil do českého jazyka...

Koupil jste od "známého" (zloděje) se vší pravděpodobností kradený telefon (a víte o tom)...a teď se divíte..je to tak?

Kupte si nový telefon...v legální prodejně...je to celkem jednoduché..

sebod*

Jestliže si koupíte telefon, který mohl být používán k nelegální činnosti a pak se ptáte, zda by mohl být odposloucháván, tak jste, s prominitím, *bzum*.

zajixxx*
hodnocení

0x

Telefon vám "napojí" maximálně policie a příslušné ográny...atd. Jestli neprovozujete nelegální činost neméte se čeho bát,.. popřípadě může být vada v telefonu, které tyto zvuky způsobuje.Myslým, že při odposlechu to jen tak na mžik zachrčí v telefonu, a to když někomu telefonujete..

lui*
hodnocení

0x

I mobilní telefon vám dneska "napíchne" každý kdo na to má. A to cca půl až třičtvrtě milionu kč. A při dnešním stavu elektroniky, je schopen to udělat tak, že nemáte šanci na to vůbec přijít. Ty přístroje nabízí několik málo špičkových elektrotechnických světových firem.

A používání telefonu jaký popisujete? K tomu se už vyjádřili ostatní. Nezbývá než souhlasit.

rv*
hodnocení

0x

Pro jistotu mějte připraven zubní kartáček a tepláky. Nebo telefon darujte tchyni.

sebod*

rv. *haha*... I když!?!?!? Já už jsem taky tchýně *zed*. Musím si začít dávat bacha na dárky od zetě *cert*

drich*
hodnocení

0x

Jeden znalec vedle druhýho =)

Zajímá mě o jaký přesně typ telefonu se jedná, popřípadě jestli využíváte data v mobilu a jaký máte doma signál.

narcam

Dobrý den,

mám obdobný problém s telefonem HTC Tytn 2 Kaiser. Legálně koupeným přes Aukro. Doma ADSL - Internet i tarif od O2

narcam

datový tarif využívám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]