Dobrý den, mám problém s dálkovým ovladačem: pro televizi Professor jsem zakoupila u ostravské firmy dalkový ovladač, deklarující značku k příslušné televizi, ale nemohu tam přepínat programy na kabelovou televizi. Nemá někdo manuál k tomuto ovladači? Díky za odpověd.
zdarec vidim, ze delas rozumi toz ti pisu o radu. Mam televizi Professor CT-553T, potrebuji ovladac a vsechny co sem kupil toz nefunguji. Pripomin ze vsichni prodejci apelovali na to, ze urcite bude fungovat
Upozornění od sys maverick 23. 06. 2007 08:03:48
Podle tebe jsou to rozumy? Já bych neřekl, když chcete kompletní odpověď tak to chce taky kompletní otázku jinak se zrovna v tomto případě ani nedá odpovědět
ahoj, mam podobny problem...mam televizi Professor CT-553T a vsechny ovladace co sem do tedka koupil...vubec nekomunikuji z televizi. Chtel bych se zeptat zda bys me neposlal na muj mail adresu nejakeho fungujicihi ovladace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.